//heart skip a beat.

heyho there ! welcome to my blog, follow or just leave from here..thanks





Ramadhan
Saturday, 4 August 2012 | 10:12 | 0 blackmail
assalamualaikum :) hai awak awak awak . awak sihat dak ? kay , lama gila bangang tak update blog . bulan ramadhan pun lupa nak update . nak wat cena dok kat maktab nuh ? kuno lahh .. sorry aw awak suma . stay kat maktab . bukak posa p DS kira-2 pukul 6 lebih kamy p . pastu-2 ? semayang terawih . first tuh bukak posa kat surau makan kuih muih dulu, maw aku , makan kuih muih tuh kenyang teruih . pastu , makan nasi pakat dok buang lah aku . aku bukan tak menghargai . tapi terlalu kenyang ,aku tengok orang lain makan bukan main berselera . haha , aku jaaa dok senyap kat kusyen tengok depa makannn . before maghrib kami ad PUM kat sekolahh . tiap-2 petang ramadhan serupa bazaar lah . ramai jugak orang , duit aku dok pakat abes mauw aku p . hurm apa tah tah tah ? hampa suma dh beli baju raya ? kuih raya buat ka beli ? ayat orang dulu . tapi sekrg still guna okay ? aku hargai waluapun dulu-2 . hahaa ... fatin derek merapuu . baju raya satu haram pun aku tak beliii . kuih raya rasanya buat kud ? labih sedap , lebih terjamin :D okay lah setakat nie ja kod ? bye . saynag hampa suma . assalamualaikum <3

Older Post | Newer Post

welcome to my blog, update your status here.