//heart skip a beat.

heyho there ! welcome to my blog, follow or just leave from here..thanks





imissyou
Monday, 12 November 2012 | 09:59 | 0 blackmail

Assalamualaikum :3 , niat saya di sini , untuk menceritakan bahawa saya merindukan ENCIK FAUZAN saya . hmm , awak , kita dah tadok pa kan ? awak , aten nak mintak maaf atas apa yang aten buat kat fauzan , sorry taw , aten taw aten bnyak buad fauzan sakit hti , aten tak fikir sedalam-dalamnya waktu mintak clash , tapi ,aten mintak untuk kebaikan ja puunn , awad fauzan tak faham haaa ? maybe fauzan dah ada orang laen waktu tuh , pasaituh fauzan terima ja aten mintak putus kan ? senang gila fauzan terima kan ? alahai , aten mintak putus sebab aten nak fokus untuk ujian last year ney . kay , aten tak pernah curang puunn . kay ? orang yang aten mesej and chat dekat fb sumanya kawan , tadak sapa special puunn ,. kita start kapel 11/3 kan ? kita break ? tak payah ingat tapi , kita berpisah bulan 9 kan ? ohh awak , aten mintak maaf sangat-2 , . Aten nak kita jadi kawan baek . tuh ja . maybe , fauzan dh jumpak orang laen kod ? kan ? aten rasa YA . fauzan  , setiap kali aten balek , aten msty tnya jiran aten tntang fauzan . bila satu hri tuh fauzan hntaq msej kat aten. wahh, aten happy gila kod , ALLAH ja taw . dan aten amat amat amat lah terharu bila fauzan still igt birthday aten  wlupun kita dh break . wahh , ,, harap kita still kawan , aten tamaw lebih dari tuh . kay ? Aten harap fauzan happy dgn NEW GIRL  :3 byebye 

Older Post | Newer Post

welcome to my blog, update your status here.