//heart skip a beat.

heyho there ! welcome to my blog, follow or just leave from here..thanks





Jangan Busybody sangat :p
Monday, 26 November 2012 | 01:07 | 0 blackmail

Assalamualaikum :3 kau jgn busy body pasai aku boleh tak ? ikut suka hati aku lah nak mesej dengan sapa pun . yang kau sebok apesal ? taw lah kau kezen aku pun , tapi , jangan lah buat macam kau tuh mak aku . kau faham tak ? ehh , dah taw aku mesej dengan sapa DIAM dah lah . pastu , dok buat hingar kau tuh . asal? kau jelez ? takda sapa nak mesej ? sebok jaaa -__- , dah aku tak bagi kau baca mesej aku , kau kata aku cerewet pulak . ape ke bodohnya kau nie ? pastu kau story kawan kau bagi ja tengok mesej dea dnegan pakwe , bagi ja tngok diary , bagi ja pass FB . Aku bukannya macam kawan kau okay ? jadi , aku takkan nak bagi ? kat mak bapak aku pun aku tk bgy , apatah lagi kau ? eh , seben ah kau nie . Kau kata aku cerewet , kau lagilah cerewet .wekkk ... haih , geram aku , klahbyebye
Hye orang lama xD
Sunday, 25 November 2012 | 13:12 | 0 blackmail

Assalamualaikum :3 sihat ? ehem . pada 25 November ini . inginku mencoret sedikit kisahku :) aku sendiri tak faham apa perasaan aku sekarang :3 waktu aku happy siang tadi lah tetiba seseorang ni mai chat dgn aku (malam). tak tak , dea tak spoil mood aku . tapi ,dea bagitaw aku something tentang seseorang yang aku dah lupa . Dan dea hanyalah ex dan takkan bersatu sampai bila-2 . sebab aku dah ada orang baru dalam hidup aku yang buat aku lebih happy :) dear ex , thanks because still keep my picture in your phone . tapi , dulu kau sendiri gaduh dengan aku dgn mngtakan benda yang aku sakit hati ? kenapa kau tak faham aku dulu ? sorry lah , sekarang dah tak bole dah :) hati aku dah diserahkan kepada Abdul Hakeem Adam :3 thanks yewheww . dear ex , sememangnya aku rasa kau sudah mempunyai orang laen di hati kau dan sudah membuang gambar aku dri phone kau . tapi , secara tetiba kezen kau berchatting dgn aku dan mngatakan kau msih mnympan gmbrku . hmm , banyak kali dahh aku cuba menafikan ttp , kezen kau ttp mngatakan itu aku . thanks :3 dear ex , aku dah lupakan kau:3 aku juga doakan kau akan dapat orang lain dalam hidup kau yang lebih baek dari aku nie . hey once again , thanks coz still keep my picture . aku harap kita akan menjadi kawan ja . *berjabat tangan* hahahha .
Hye Hye
| 13:11 | 0 blackmail
Assalamualaikum :3 Hye awok , harinie ada kenduri dekat rumah NURUL FATHIAH BINTI MOHD ISMADI :3 seronok k seronok . lama tak jumpa mek yanie :))) rindu wew . kenduri apa ? kenduri adik dea sunat . hahaha , harinie aku pegi awai rumah fatyiah , tapi , paling awai yanie lah . amal second . hehehe , wahhh , harinie jumpak pujaan hati :) Abdul Hakeem bin Adam :) haha , dea pakai baju putih harinie wawewa sweet dengan aleeya . haha , melawak ja . waktu dea datang tuh serius aku malu gila , first time jumpa dea . dea memang different gila dari fb dea . ftf dea hensem lagi :) kawan-2 aku pun kata . lah , sungguh aih . terkejut jumpak dea , haha , bukan takmaw dok tepi dea . tapi , ada kawan abah aku dengan kawan abang aku . takod g report nnty . hahaha . bila dah duk satu meja , ala , dea duk buat renung pulak . hahahah , aku bukan boleh kalau orang renung aku nie . hahhaa , terus sengih , . hahahha . kebanyakannya aku ajak aleeya pasai aleeya sporting & hingaq . hahaha , best , bukan takmaw ajak hampa hampa hampa dan hampa . sorry , taw hampa terasa . sorry taw :)) wahh ,sayang gila dekat kawan-2 aku nie . pastu kami pegi jalan-2 kat taman fatyiah tuh . haha , jalan tepi dea serupa apa lagi . senyap jaaa . bila berhenti tang mana tah , tetiba ada kereta hon aku . wahhh , malu kud . hahahha . jadi , aku ignorekan saja :/ padahal bengan gila tahap dah dengan kereta tuh . dah jalan-2 tuh , kami balik rumah fatyiah . Hakeem dengan Fahmi nak balek dah , so aku tarik lah tangan aleeya teman aku hantar balek depa kat fixie depa tuh . tengok-2 dea nak tngkap gambar , hahahhaa , malu kud aku , dah baju tuh besaq . muka aku kalau orang tangkap gambar tak elok . heheh , so , biarjalah dah centu kan . hahaha . so , nahhhh gambar :)



Amal :) Yanie :) Fatyiah :) Aleeya :) Nadia :) Hakeem :) Fahmi :) 

Saya takkan mungkir janji
Monday, 12 November 2012 | 10:22 | 0 blackmail

Assalamualaikum :3 wahai awak si Comel , saya ingin menyusun sepuluh jari . kerana selama saya berkawan dengan awak , sudah banyak kali saya telah membuat awak sakit hati dengan saya . saya sedar , tapi ,saja buat donno . HAHA .awak ,saya buat centu kan. sebab sebab sebab apa ehh ? hmm ,sebab saya balas balik apa yang awak buat dekat saya dahulu sejak kita berkawan . awak saya minta maaf taw , saya taw disebalik awak kawan dengan saya sekarang ni ,awak ada mengata di belakang saya :) saya ada spy lah awok , nvm , saya maafkan awak sepenuh hati kud ? ikut suka lah , awak , dah banyak saya tahu awak kutuk saya apa apa dan apa . hehe . terima ja lah , awak , jangan buat fitnah dekat saya lagi ehh ? saya harap sangat , tahun depan kita form 2 , saya tamaw dendam dgn awak apa-2 , dan juga awak kan ? harap lahh ,awak , sesungguhnya saya tak kutuk awak pun buat beberapa bulan nie , jika awak ada mndpt info kata saya kutuk awak , masyaALLAH . saya harap org yang fitnah tuh diberikan balasan , saya maafkan awak dan jugak dia . Awak , jangan berlakon depan saya lagi taw ? kalau awak nak teruskan , teruskan ja , saya pon mampu :p don't care puuns . Saya mengaku saya pernah kutuk awak , YA saya mengaku . sebab apa ? awak yang buat tuh dulu ! awak yang membuatkan saya kutuk awak! :p  tenkiu mnjdi kawan saya selama ini , saya maafkan awak , saya maafkan awak dan saya maafkan awak . saya tahu di depan BFF awak tuh , awak act macam awak tak pernah kutuk saya kan ? ehh awk , saya nak ja gtaw BFF awk kata awak kutuk saya , saya tanak , sebab apa ? sebab tanak dia anggap awak ni ke arah lain , tapi , saya ? awak senang ja gtaw BFF awak kata saya kutuk awak ini dan ini , sedangkan TIDAK . kay ,tenkiu :)awak , don't worry , saya takkan pecahkan lubang awak apa yang awak mengutuk orang selama nie , lekkk :)
imissyou
| 09:59 | 0 blackmail

Assalamualaikum :3 , niat saya di sini , untuk menceritakan bahawa saya merindukan ENCIK FAUZAN saya . hmm , awak , kita dah tadok pa kan ? awak , aten nak mintak maaf atas apa yang aten buat kat fauzan , sorry taw , aten taw aten bnyak buad fauzan sakit hti , aten tak fikir sedalam-dalamnya waktu mintak clash , tapi ,aten mintak untuk kebaikan ja puunn , awad fauzan tak faham haaa ? maybe fauzan dah ada orang laen waktu tuh , pasaituh fauzan terima ja aten mintak putus kan ? senang gila fauzan terima kan ? alahai , aten mintak putus sebab aten nak fokus untuk ujian last year ney . kay , aten tak pernah curang puunn . kay ? orang yang aten mesej and chat dekat fb sumanya kawan , tadak sapa special puunn ,. kita start kapel 11/3 kan ? kita break ? tak payah ingat tapi , kita berpisah bulan 9 kan ? ohh awak , aten mintak maaf sangat-2 , . Aten nak kita jadi kawan baek . tuh ja . maybe , fauzan dh jumpak orang laen kod ? kan ? aten rasa YA . fauzan  , setiap kali aten balek , aten msty tnya jiran aten tntang fauzan . bila satu hri tuh fauzan hntaq msej kat aten. wahh, aten happy gila kod , ALLAH ja taw . dan aten amat amat amat lah terharu bila fauzan still igt birthday aten  wlupun kita dh break . wahh , ,, harap kita still kawan , aten tamaw lebih dari tuh . kay ? Aten harap fauzan happy dgn NEW GIRL  :3 byebye 
Happy Birthday To Me XD
Saturday, 10 November 2012 | 00:04 | 0 blackmail
assalamualaikum , dear peeps . aten baru balek dry mrsm iaitu maktab rendah sains mara . wahhhh . birthday aten dh past taw dak ? 3/11/2012 haritu . kejam taw dak kawan kawan aten ? satuu malam .. pada 3/11/2012 . takdak sapa wish birthday kat aten . tadak sapa kay > yang banyaknya depa buat aten skit hati and lupakan atennn . dua hari depa buat aten skit hati ,. mak aten puunn komplot dgn depa . mak aten puunn buat-2 lupa .... hmm , tngok-2 besokkk ... mak aten bgy kek dkt umaiiirahhh . tpy , depa smbut birthday aten 4/11/12 dkt kelas atenn . aten happy gila kodd . depa siap bgy hdiah lagyy , okay , sayang korang gila punyaa tahap lahh . apa yanng korang buat aten skit hati , suma aten maafkan dahahahh . tenkiu frenzz i loveyou .. btw , tahun depan aten dok kat block B dgn khai , sole and afifahh .  block b kemudahan banyak ,  baru puunn baru . nak tengok gambar birthday aten daaaaakkkk ? depa sembunyikan pasai depa nk wat birthday party ! and tetiba BOOM !  tepung dibalingkan ke muka aten di kelas 1 fabulous ,. hoho


hahah . flash ! taw lah muka kami lawak .. :p

aleeya , amal,bir,me,solehah :) yowww aku paling suci . hahha

candid :) 

oppa peqlih style XD

Kami sayang Hampa Semua :)

tenkiuu weyy . sayang hampa <3

its not a middle finger okay ? jari manis + kelinking :)

oppa beseri style :) haha 

khai lompat tinggi kod wehhh ! :D

penyapu ? function ? nak kena bersihkan kelas balekkk . hahah

hahahhaa . semua muka ta tahan . lepas lompat dari gayut kat tiang :D

Aina Yongmi & Me :) dea comel kan ?

Happy Birthday To Me :)

want our feet ?!

credit to ANIS HIDAYAH XD

credit to Me XD

next year cubemate :)

last year cubemate :)

Happy BIrthday :)


dear friends . iloveyou , tenkiuuu sebab buat aten happy .aten sayang hampa sangat-2 . pandai hampa buat aten happy . loveyou all . kpd sapa yang bgy hadiah tuh tenkiuu . bantal, bear,keychain,frame,pashmina,potret . tenkiuuu . fatin sayang hampa suma .... kawannn : love you . AMAL,KHAI,SOLE,AFIFAH,A'FIFAH,ALIA,ANIS,WANI,ABBY,AIN,HUSNA,TEAH,UMAI,AINA,NIESYA,BIR,DIKYAN, dan semua lahh . tenkiuuu !

rindu rindu rindu
Saturday, 4 August 2012 | 10:24 | 0 blackmail
Assalamualaikum . dalam aku proses gambar-2 aku dluh dekat Fb . terjumpak satu gambar , tahun 2011 :S tadak lah lama , tpy aku ushaaa payah sangat baru jumpakk , waktu nie tengah sukan . aku masuk apa tah ? lompat jauh , lari 4x100 , 4x200 and apa tah ? aku pun lupa , nevermind . lama dah . haha tengok gambar kat atas ? muka aku lah paling HAPPY . aku perasan aida kod yang tangkap gambar jadi aku smile ja lahh . firstly , muka alia . comeyy dea tutup mata . sungguh aih tak bohongg . second , amal . tengok muka dea ? lain kan dengan skrg . cer usha FB dea :D third , najwa pulak . terkeluaq gigi dea . sebenarnya dea ta jongang lah . cuma waktu tuh ja terkeluar , dea comey + bergaya skrg :D tuh-2 belakang najwa . wani uhh . pergh muka deaa ? style kod wehh . mcm muka org ada niat jahat ! yang kecik lagy comel tuh afifah tersembunyi blkg cik athirah azman lagy cun lagy comey :D tepi athirah aku lah , yang lagy happy lagy nampak giginya . hehe . tepi aku aqilahh kembar si afifah . depa dua comeyy sehh , ada lesung pipit lagy . okay rindu rindu rindu time ney . kaybye . assalamualaikum

Older Post

welcome to my blog, update your status here.